Mitä palveluja kannattaa käyttää? – Luku 2

Mitä palveluja kannattaa käyttää? – Luku 2

heinäkuu 12th, 2010 // 10:14 am @ // Ei keskustelua

Sosiaalinen media muodostuu palveluista, joiden avulle netissä voi julkaista ja jakaa tietoa sekä verkostoitua toisten samasta aihepiiristä kiinnostuneiden henkilöiden kanssa. Palveluja voi kokeilla ja testata mikä sopii parheiten omaan toimintaan ja tarpeisiin. Myös tuntemattomampia palveluja voi kokeilla, jos sieltä vaikka löytyisi oma kohdeyleisö.

Herättikö LUKU 2 kirjassa jotain kysymyksiä tai ajatuksia erilaisista sosiaalisen median palveluista? Mistä asiasta olet samaa mieltä, mikä oli poskellaan? Jäikö jotain käsittelemättä? Kommentoi tähän.


Category : Alustat ja palvelut & Keskustelu

Keskustele tästä aiheesta

Suosittelijat

"Teemu Korven kattava teos vastaa tehokkaasti kahteen oleelliseen kysymykseen sosiaalisesta mediasta: miten? ja miksi? Kirjan huolellinen ja huumorilla höystetty sisältö on asiantuntevaa sekä konkreettista ja on omiaan häivyttämään sosiaalisen median markkinoinnin ympärillä häilyvää epämääräisyyttä. Tämä edelläkävijäteos on tärkeä varsinkin pk-yrityksille markkinoinnin murroksessa."

Eero Leppänen Sosiaalisen median yrittäjä. www.rautasilta.com

"));