“Mahtava tietopaketti…”

“Mahtava tietopaketti…”

April 16th, 2010 // 7:56 pm @ Teemu // Ei keskustelua

“Sosiaalista mediaa voidaan käyttää markkinoinnissa hyödyksi monella eri tavalla ja Älä Keskeytä Mua! auttaa sinua valitsemaan yrityksellesi sopivan muodon. Teemu Korpi opettaa askel kerrallaan sosiaalisen median hyödyt, miten saavuttaa ROI ja alan niksejä, joiden avulla pystyt aloittamaan markkinoinnin sosiaalisessa mediassa oikein.

Sosiaalimedia on täynnä työkaluja kuten Twitter ja Facebook, kirja auttaa sinua valitsemaan yrityksellesi sopivan työkalupaketin, haluat sitten aloittaa pienesti tai saman tien hallita markkinoita. Kirja on hyvin kirjoitettu ja mukavasti höystetty hauskoin sanakääntein – myös opettaen miten tarinankertomistaidolla markkinoinnissa on iso merkitys. Kaikin puolin mahtava tietopaketti jonka avulla opit, miten voit käyttämällä vähemmän rahaa saavuttaa parempia tuloksia markkinoinnissa.”

Katja Presnal, @katjapresnal
Community Manager, Collective Bias


Category : Featured

Keskustele tästä aiheesta

Uusimmat

Suosittelijat

"Teemu Korven kattava teos vastaa tehokkaasti kahteen oleelliseen kysymykseen sosiaalisesta mediasta: miten? ja miksi? Kirjan huolellinen ja huumorilla höystetty sisältö on asiantuntevaa sekä konkreettista ja on omiaan häivyttämään sosiaalisen median markkinoinnin ympärillä häilyvää epämääräisyyttä. Tämä edelläkävijäteos on tärkeä varsinkin pk-yrityksille markkinoinnin murroksessa."

Eero Leppänen Sosiaalisen median yrittäjä. www.rautasilta.com

"));